Passfodral i läder med personlig gravyr

BUY 1 GET 1 FREE

- lägg två i kassan, rabatten dras automatiskt. 

Veganskt, saffiano
494 kr 649 kr
Leah
497 kr 599 kr
Amelie
498 kr 649 kr
Chloe
494 kr 599 kr
Cleo
494 kr 599 kr
Cara
494 kr 599 kr
Lo
Lo
559 kr 599 kr
Clara
655 kr 689 kr

Personligt passfodral med gravyr

Vi på SignofSweden älskar accessoarer med initialer. Ett passfodral med initialer är en elegant accessoar som håller länge, dessutom blir det enklare att hålla resa på ditt pass när du reser. Ett passfodral med namn är även en perfekt personlig present till någon du tycker om. Våra passfodral passar såväl dam som herr

Det viktigaste du har att komma ihåg inför resan är ditt pass. Håll reda på passet enklare med våra eleganta passhållare med gravyr. Med ett passfodral med eget tryck så reser du med stil och minimerar risken att blanda ihop ditt pass med någon annans. Ett bra tips är att beställa ett graverat passfodral i studentpresent. En mycket uppskattad gåva till både dam och herr. Gravyr ingår alltid när du beställer hos oss och samtliga av våra passfodral är handgjorda. 

Vi erbjuder såväl veganska passfodral som passfodral i äkta läder. De som är veganska är märkta med "vegansk", resterande passfodral är i äkta läder. Vi tar gärna emot synpunkter och önskemål från er avseende färger eller modeller ni önskar att vi erbjuder. 

Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och personlig gravyr ingår alltid. 

Önskar dig en fantastisk dag!