Passfodral/ Passhållare med namn/initialer


Lite information! Vi erbjuder två storlekar på texten, 24pts (mindre) 36pts (något större än 24pts). De flesta väljer litet typsnitt.


Personligt passfodral med gravyr

Vi på SIgn of Sweden älskar accessoarer med initialer. Ett passfodral med initialer är en elegant accessoar som håller länge, dessutom blir det enklare att hålla resa på ditt pass när du reser. Ett passfodral med namn är även en perfekt personlig present till någon du tycker om. Våra passfodral passar såväl dam som herr

Det viktigaste du har att komma ihåg inför resan är ditt pass. Håll reda på passet enklare med våra eleganta passhållare med gravyr. Med ett passfodral med eget tryck så reser du med stil och minimerar risken att blanda ihop ditt pass med någon annans. Ett bra tips är att beställa ett graverat passfodral i studentpresent. En mycket uppskattad gåva till både dam och herr. Gravyr ingår alltid när du beställer hos oss och samtliga av våra passfodral är handgjorda. 

Vi erbjuder såväl veganska passfodral som passfodral i äkta läder. De som är veganska är märkta med "vegansk", resterande passfodral är i äkta läder. Vi tar gärna emot synpunkter och önskemål från er avseende färger eller modeller ni önskar att vi erbjuder. 

Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och personlig gravyr ingår alltid. 

Önskar dig en fantastisk dag!