Mobilskal med namn, mobilskal med initialer

BUY 1 GET 1 FREE

- lägg två i kassan, rabatten dras automatiskt. 

- Vi har inte bilder på alla modeller av iphoneskal och samsungskal,

- Klicka på det skal du gillar - vi har alla modeller!


Mobilskal med namn (iPhone och Samsung)

- skräddarsy ditt mobilskal med personlig gravyr, vi älskar monogram! Vi erbjuder klassiska mobilskal, mobilplånböcker och mobilskal med korthållare. För samtliga mobilskal ingår gravyr med namn/initialer. 

Sign of Sweden erbjuder klassiska mobilskal i exklusiv design inspirerade av det senaste modetrenderna. Vi tycker att allt ser bättre ut med en personlig touch och erbjuder därför alltid gravyr, utan extra kostnad. Vi erbjuder personligt tryck i färgerna guld, silver eller rosé. 

Ett mobilskal med initialer är en perfekt present till någon du tycker om, eller varför inte unna dig själv? Våra mobilskal är ett stilsäkert val och en accessoar som håller länge. 

Nu har vi även fickor till våra mobilskal, som på ett elegant sätt även gör att du kan förvara dina kort tillsammans med din mobil. Ett mobilskal med korthållare är både snyggt och smidigt! Våra korthållare till mobilskal matchar både våra iPhone och Samsung skal. 

Våra mest klassiska skal är i saffiano-läder som kännetecknas av sin exklusiva look. Vi har tagit fram en enkel design som ger din skalet en finish av hög kvalitet och ger din smartphone ett elegant, avslappnat och sofistikerat utseende. Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta fodral för din telefon, som både skyddar och är snygga! 

Vi har skal till både iPhone och Samsung- telefoner. 

Snart lanserar vi även våra mobilskal med korthållare, en riktigt smart och snygg lösning. 

Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt och tar gärna emot era önskemål om färger och material så ska vi försöka tillmötesgå detta.

Lycka till med att designa ditt skal till telefonen med personlig gravyr!