Sign of Sweden

"Skyddande och slitstarka produkter behöver inte vara fula, we got you covered!"

Sign of Sweden är grundat av en kvinna år 2017 med bas i Stockholm, Sverige. Vi måste dock gå tillbaka i tiden för att berätta hur idén föddes. Allt startade i London många år tidigare, där vår grundare köpte en väska med gravyr, som hon tyckte var alldeles (!) för dyr. Tankarna började snurra, kanske kunde man skapa ett varumärke, som erbjuder kvalitativa produkter, utifrån rådande trender med gravyr utan det behöver vara så dyrt?  Efter mycket research, hårt arbete och många långa arbetsdagar (och nätter) lanserades Sign of Sweden. Tillsammans med våra följare och kunder har vi sedan dess designat, testat och lanserat olika kollektioner av accessoarer med personlig gravyr. För oss står du som kund i fokus, och vi gör ingenting utan att ha just dig i åtanke. Dessutom är miljö, hållbarhet och kvalitet otroligt viktigt för oss. 

Idag är Sign of Sweden gänget (yes vi är ett helt gäng nu, så kul!)  baserat i Stockholm men levererar globalt. Vi älskar vårt jobb, och framförallt kontakten med våra kunder.  

Om du vill nå oss, kontakta [email protected]. Vi växer ständigt och söker alltid nya kreativa kompisar att jobba med! Skicka ett mail vid intresse.

Under 2023 har vi genomfört en projekt med stöd från Tillväxtverket och Region Stockholm. 

Under 2023 har vi genomfört en projekt med stöd från Tillväxtverket och Region Stockholm kring Internationalisering. Projektet har lett till flera positiva effekter för företaget. Vid frågor om projeketet så går det bra att maila [email protected]