Mobilskal med korthållare/kortficka/kortfack

Köp 2 betala för 1

- Lägg två i kassan, rabatten dras automatiskt.
Mobilskal med korthållare - snyggt och praktiskt

Nyhet! Nu har vi äntligen lanserat våra fina mobilskal med korthållare. Ett perfekt och elegant sätt att förvara dina kort tillsammans med din telefon. Våra kortfickor har lim på baksidan som du enkelt fäster på mobilskalet (som ett klistermärke- superenkelt!). Genom att ha ett mobilskal med tillhörande korthållare så sparar du plats och förvarar smidigt dina mest viktiga tillhörigheter på ett och samma ställe. Våra kortfickor är av veganska läder (100% veganskt) och passar alla våra mobilskalsmodeller. Mixa och matcha som du vill.Vi har många olika modeller på skal och våra kortfickor passar alla dessa. 

Skapa ett unikt mobilfodral genom att lägga till personlig gravyr på din korthållare. Vi rekommenderar ett tecken, som placeras i mitten på kortfickan. Genom att mixa och matcha färger och tryck skapar du ett personligt skal, som du har användning för länge. Lägg till din bokstav, eller varför inte din favorit emoji? Vi älskar personliga produkter. 

Maila oss gärna vid eventuella frågor om våra mobilskal eller korthållare, kanske vill du ha en annan färg? Kontakta oss gärna. - info@signofsweden.se

Skapa ditt personliga mobilskal med korthållare och tryck idag!

Ha en fin dag!