Mobilskal med korthållare/kortficka/kortfack

Hello friend!


Klicka på skalet du gillar, vi har alla modeller! (du väljer telefonmodell i rullistan vid varje produkt)


LOVELY LO
399.00 SEK
LOVELY LO
399.00 SEK
GOT YOUR BACK
399.00 SEK
Moln - Baby Blue
399.00 SEK
Moln - Navy
399.00 SEK
Moln - Yellow
399.00 SEK
Khaki kortficka
149.00 SEK

Mobilskal med korthållare - snyggt och praktiskt

Nu slipper du släpa runt på jobbiga handväskor! Nu kan du ha allt det viktigaste tillsammans med din telefon. Ett mobilskal med korthållare, ett perfekt och elegant sätt att förvara dina kort tillsammans med din telefon. Våra kortfickor har lim på baksidan som du enkelt fäster på mobilskalet (som ett klistermärke- superenkelt!). Genom att ha ett mobilskal med tillhörande korthållare så sparar du plats och förvarar smidigt dina mest viktiga tillhörigheter på ett och samma ställe. Våra kortfickor är av veganska läder (100% veganskt) och passar alla våra mobilskalsmodeller. Mixa och matcha som du vill.Vi har många olika modeller på skal och våra kortfickor passar alla dessa. 

Gravyr med namn/ intialer ingår alltid och du kan addera upp till 6 tecken, fantastiskt. 

Skapa ett unikt mobilfodral genom att lägga till personlig gravyr på din korthållare. Vi rekommenderar ett tecken, som placeras i mitten på kortfickan. Genom att mixa och matcha färger och tryck skapar du ett personligt skal, som du har användning för länge. Lägg till din bokstav, eller varför inte din favorit emoji? Vi älskar personliga produkter. 

Maila oss gärna vid eventuella frågor om våra mobilskal eller korthållare, kanske vill du ha en annan färg? Kontakta oss gärna. - [email protected]

Skapa ditt personliga mobilskal med korthållare och tryck idag!

Ha en fin dag!