Bag straps/ axelremmar i veganskt läder

BUY 1 GET 1 FREE

Code: 1FREE

Tips: Vissa av våra pouches har hakar som passar perfekt med en bag strap!

Leopard
399 kr
Pink flower
379 kr
Flower love
379 kr
Pink Square
299 kr
Black snake
399 kr
Black croco
399 kr
Black smooth
399 kr
Snow Leopard
399 kr
Blue flower
249 kr 499 kr
Croco pouch
599 kr

Utbytbar axelrem (bagstrap) - förnyar/ uppdaterar din väska

Vi tycker om hållbarhet, vad är mer hållbart än att förnya din gamla väska med en ny bag strap, istället för att köpa en ny väska? Perfekt, tycker vi. En ny axelrem ger nytt liv till din väska och möjliggör att du kan välja en ny stil, varje dag. Våra bag straps är veganska och kommer i flera olika färger och modeller, allt utifrån era önskemål. Vi har tagit fram denna kollektion tillsammans med er, vilket vi tycker är otroligt roligt!

Varför bag straps?

Hållbart. Stilsäkert. Personligt. KUL!

Samma väska kan med enkelhet ändras i sin stil genom att byta axelrem. En bag strap är en accessoar många inte visste att de behövde, men som de älskar. Genom att byta bag strap fräschar du enkelt upp en väska du tröttnat på, vilket vi tycker är både hållbart och stilsäkert. En axelrem med initialer ger din outfit det lilla extra. 

Lägg till personligt tryck och gör din bag strap än mer stilsäker och personlig. Allt blir snyggare med personlig gravyr. 

Våra bag straps är noga utvalda efter rådande trender och våra kunders önskemål, önskar ni fler färger? Maila oss gärna!

Ha en fin dag!