Bag straps

Red snake
499 kr
Black snake
499 kr
Snow Leopard
499 kr
White snake
499 kr
Black croco
499 kr
Black smooth
499 kr
Black square
449 kr
Snake Square
449 kr
Leopard
549 kr
Pink Square
449 kr
Pink flower
399 kr 499 kr
Blue flower
399 kr 499 kr
Flower love
399 kr 499 kr
Croco pouch
499 kr

Utbytbar axelrem (bagstrap) - uppdaterar din väska

Vi tycker om hållbarhet, vad är mer hållbart än att förnya din gamla väska med en ny bag strap, istället för att köpa en ny väska? Perfekt, tycker vi. En ny axelrem ger nytt liv till din väska och möjliggör att du kan välja en ny stil, varje dag. Våra bag straps är veganska och kommer i flera olika färger och modeller, allt utifrån era önskemål. Vi har tagit fram denna kollektion tillsammans med er, vilket vi tycker är otroligt roligt!

Varför bag straps?

Hållbart. Stilsäkert. Personligt. KUL!

Samma väska kan med enkelhet ändras i sin stil genom att byta axelrem. En bag strap är en accessoar många inte visste att de behövde, men som de älskar. Genom att byta bag strap fräschar du enkelt upp en väska du tröttnat på, vilket vi tycker är både hållbart och stilsäkert. En axelrem med initialer ger din outfit det lilla extra. 

Lägg till personligt tryck och gör din bag strap än mer stilsäker och personlig. Allt blir snyggare med personlig gravyr. 

Våra bag straps är noga utvalda efter rådande trender och våra kunders önskemål, önskar ni fler färger? Maila oss gärna!